انجمن دانش آموختگان دانشگاه صنعتی شیراز و دانشکده صنعت الکترونیک

۲۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۰ کد : ۲۲۵ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۷۰۲

انتخابات اعضای هیات اجرایی و بازرسان انجمن دانش آموختگان دانشگاه صنعتی شیراز و دانشکده صنعت الکترونیک با حضور دانش آموختگان دانشکده صنعت الکترونیک و دانشگاه صنعتی شیراز با حضور رئیس و برخی از مسئولین و اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی شیراز برگزار شد.

در این مراسم که اولین دانش آموختگان دانشکده صنعت الکترونیک مربوط به سال 1349 تا آخرین دانش آموختگان دانشگاه نوپای صنعتی شیراز نیز حضور داشتند، ضمن یادآوری خاطرات دوران دانشجویی در انتخابات هیات اجرایی و بازرسان شرکت نمودند...

اعضای هیات اجرای و بازرسان انجمن متعاقباً اعلام خواهد شد.

( ۲ )

نظر شما :