استاندار فارس در نشست هم‌اندیشی با استادان دانشگاه صنعتی شیراز گفت: برنامه‌ای برای ادغام دانشگاه صنعتی شیراز در دانشگاه شیراز وجود ندارد.

هم اندیشی استاندار فارس با اساتید دانشگاه صنعتی شیراز

۰۵ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۵ کد : ۲۲۷ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۲۱۷
هم اندیشی استاندار فارس با اساتید دانشگاه صنعتی شیراز

محمدهادی ایمانیه چهارشنبه در این نشست افزود: علاوه بر اینکه چنین ادغامی اتفاق نخواهد افتاد، فضای فعلی دانشگاه صنعتی هم به سایر دانشگاه ها واگذار نمی‌شود.

وی، ضمن تاکید بر لزوم هم افزایی دانشگاه‌ها با یکدیگر ادامه داد: این هم افزایی می‌تواند ضمن حفظ استقلال، در قالب تفاهم نامه‌ها، بسیاری از مشکلات سخت افزاری را رفع کند.

او اظهار کرد: دانشگاه صنعتی شیراز باید در حوزه های بین المللی قدرتمندتر و در زمینه جذب دانشجویان خارجی فعال تر شود، نباید کاری که از عهده استادان دانشگاه های فارس بر می آید به خارج از استان واگذار شود و چنین کاری هم نخواهیم کرد.

استاندار فارس، در خصوص انتقال پردیس جدید دانشگاه صنعتی شیراز به شهر صدرا نیز گفت: از استادان دانشگاه انتظار داریم که برای انجام این انتقال عزم خود را راسخ کنند، پیگیر حل برخی مشکلات جزئی در پردیس باشند، کمیته انتقال ایجاد کنند و با همفکری پیشکسوتان دانشگاه روند نقل مکان ساختمان دانشگاه را سرعت بخشند.

ایمانیه افزود: همچنین استادان دانشگاه صنعتی شیراز آیین نامه تفاهم با صنایع را تدوین کنند.

وی، بورسیه تحصیلی دانشجویان و بکارگیری فارغ التحصیلان در صنایع را کاری ارزشمند دانست و ادامه داد: صنایع بزرگ استان آمادگی دارند در بورسیه تحصیلی دانشجویان مشارکت کنند.

استاندار فارس، همچنین از استادان دانشگاه خواست که سفارش پژوهش را به عنوان یکی از راه های افزایش بهره وری در دستور کار خود قرار داده و در ارتباطاتی که با صنایع برقرار می کنند از علم خود برای کاهش در هزینه ها و همزمان افزایش محصولات استفاده کنند.

( ۶ )

نظر شما :